”Tack SU för att jag lever!”

Tack fantastiska personal som räddade livet på pappa!
Ett speciellt tack till ambulanspersonalen Mikael och Christin och blodgivare för att vi har fått en andra chans! Jag återgäldar, hjälper andra med blod.

”Tack SU för att jag lever!

Ett stort fång rosor till ambulanspersonalen Mikael och Christin för att ni räddade mitt liv när min kroppspulsåder brast Annandagjul 2018. Efter viss övertalning med operatören skickades ambulans till mig och där tog ni hand om mig när jag låg avsvimmad på hallgolvet.

Stort tack till kärlkirurg Klas Österberg med team på Sahlgrenska som tog över och opererade i flera kvälls- och nattimmar. Ett sprucket bråck på fem centimeter är livshotande — mitt var 12,5 centimeter.

Tack till teamet, personal på CIVA avd 96, kärlkirurgiavdelningen och en i övrigt fantastisk personal på Sahlgrenska för att jag lever i dag.

Jag blev väldigt rörd över att ni, Mikael och Christin, tog er tid att hälsa på mig på avdelningen efter operationen

Jan med döttrar

Publicerad GP Fria Ord 15 januari 2019

Hälsningar,

Elisabeth

Dela gärna:

Kommentera