”Elisabeth har hjälpt oss att utvecklas och att nå våra mål.”

Elisabeth Bramfors har varit min lärare i ett år på kursen Lärarassistent.
Elisabeth har varit en fantastisk lärare och mentor. Hon har alltid i alla väder ställt upp för varje elev i min klass. Hon har gjort mer än vad en lärare ska göra, hon har varit en förebild och visionär. Hon har hjälpt oss att nå en högre nivå av oss själva. Elisabeth har hjälpt oss att utvecklas och att nå våra mål.
Därför ska ni anlita/anställa Elisabeth för hon är guld värd.” 
Terés  

 

Jag har haft Elisabeth som lärare på lärarassistent utbildning, en fantastisk lärare.
Hon är tydlig på sina lektioner, positiv, hjälpsam och glad.
Elisabeth har varit ett stort stöd för oss elever, som en lärare ska vara.
Jag rekommenderar Elisabeth som lärare, lyhörd och hon är en toppen som lärare.
Jag har varit nöjd med att ha haft Elisabeth som lärare i min utbildning.”

/Kicki

 

Bästa Elisabeth,
Stort tack för all din hjälp under den här tiden.
Tack för ditt tålamod.
Du är en av bästa lärarna i världen som träffat oss.
Vi saknar er” 

​​​ Kramar Sara & Parisa, Lärarassistentutbildning

 

”Jag har inte sett en så skön lärare som du.
Min tacksamhet är ingenting mot ditt slit under hela det här läsåret.
Du kommer att vara i mitt minne som en andra mamma till mig för jag glömmer aldrig den som lärde mig hur livet ser ut.
Jag hoppas allting alltid vara bra med dig o din familj .?

Kram / Elahe

Grattis till utbildningen till lärarassistenter. Tusen tack för fina ord, blir glad och rörd. Tack för tiden tillsammans. Det har varit  inspirerande att undervisa och roligt att se hur du och övriga elever i klassen utvecklas. Lycka till, jag tror på er!

Hjälper gärna dig och dina elever.
Varmt välkommen, hör av dig: 0706-168270 – elisabeth@vilja.biz 

Hälsningar,

Elisabeth

 

 

 

 

Dela gärna:

Kommentera