Vikten av personlig kundservice! Tankar och utdrag ur mail till telekomföretag.

Nu hade jag tid att registrera mitt ärende hos telekomföretag. Läste på hemsidan att chattfunktion var öppen men jag skulle ju sända ett mail så jag letar efter e-postadressen, hittar ingen. Vart har fokus på kunden och flexibiliteten tagit vägen?

Bestämde mig för att eskalera ärendet och skrev till beslutsfattare. Nedan  utdrag ur mailet.

Betonar att jag har fått bra respons av Telia, de tar tag i ärendet. Får se var det slutar.

Utdrag: ”För vems skull finns processerna? Föreslår att både chatt och möjlighet att sända mail finns, för att effektivisera både för er internt och för att bemöta kundernas önskemål. Ska jag chatta bara för att fråga vart jag ska sända mitt mail? Det känns vare sig kundorienterat eller effektivt. Viktigt att göra rätt saker rätt och inte fel saker rätt.
Personlig kundservice för framgång:
Lyssna – samspela – agera

Tacksam om du vidarebefordrar mitt mail till berörd person, förstår att det här inte ingår i dina arbetsuppgifter.  Tack på förhand för ditt engagemang. Förhoppningsvis bidrar mina mail till ert interna strategiska förbättringsarbete, med personlig kundservice i fokus.

Dela gärna:

Kommentera