Om ensamhet – sorg – ohälsa – att få energi igen

Livet innehåller förhoppningsvis mest glädje och välbefinnande –  men för de flesta av oss också ensamhet, sorg, tårar, svek.

Hur hanterar du livet i motgång? Hur hämtar du energi igen? Jag har kunskap, många års erfarenhet och hjälper dig.

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan  du inte leva utan henne.
I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth.
Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.
Ta hand om er
””
/ Emma V. stamkund Göteborg

Att stanna upp, reflektera och tänka positivt när livet är komplicerat är inte enkelt. Hur ska det kunna vara det, när vi utsätts för prövningar? Vi utvecklas genom med- och motgångar.

Varje frisk dag är en bra dag, att ta vara på stunden som inte kommer tillbaka – kan vara enklare sagt än gjort.

Jag förlorade nyligen min mor, saknaden, sorgen och känslan av tomhet är enorm.  Det blev en vacker och minnesvärd ceremoni.

Varmt tack Björn Skifs för låten Håll mitt hjärta  som vi lyssnade på tillsammans med mamma. En låt som har gett och ger mig styrka.

Jag tvekar inte att be om hjälp, har en utomstående, professionell kontakt som jag pratar med. Det är värdefullt att prata med någon utomstående som komplement till anhöriga och vänner. Samtal bidrar även till min personliga utveckling som jag använder i möten med mina kunder, dig, nya kunder och stamkunder. Har sedan tidigare flera ledarskapsutbildningar.

Vi talades vid redan dagen efter mor somnat för alltid. Det gjorde att jag fick styrkan att hantera allt som en förlust, bortgång innebär. Som tur är har jag anhöriga, är tacksam för att vi har varandra och hjälps åt.

Alla faktorer tillsammans ger mig energi att fortsätta mitt arbete att hjälpa andra med förändringsarbete. Ser ljuset tändas i dina ögon. Det inspirerar, motiverar mig, blir glad när du mår bra.

Har erfarenhet, vet hur svårt och komplicerat livet kan vara. Har hanterat tuffa situationer som jag har löst med kreativitet och konkret problemlösning, är uthållig, ger inte upp.

Är ägare till VILJA nöjda kunder & ledare som erbjuder tjänsten VILJA må bra.

Välkommen, klicka och läs mer: VILJA må bra

Önskar du samtal/coachning på telefon, digitalt, promenad eller på plats i lokalen?
Är du privatperson, anställd, chef/ledare, småföretagare?

Välkommen, vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig.

Besök gärna: VILJA´s webshop med erbjudanden. Tips – passa på att använda ditt friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen! Kontakt till mig Elisabeth:

mobil: 0706-168270 eller e-post: elisabeth(AT) vilja.biz

Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt.”
Madeleine  Marsh, rektor Montessoriförskolan Trädet

Föreläsningar:

Referenser:

Varma sommarhälsningar,

Elisabeth

Dela gärna: