J S Guldsmide – nya smycken – omarbetning – reparation

Välkommen kära läsare,
Åh nej, plötsligt gick kedjan till mitt VILJA-halsband sönder. Tur att jag upptäckte det, vill inte förlora halsbandet som jag tycker mycket om – favorit.

Typiskt, var lagar jag smycket?

Kom att tänka på Camilla, J S Guldsmide som reparerar, omarbetar och tillverkar nya smycken på beställning.

Har anlitat förut och alltid varit nöjd.

”MIN RELATION TILL YRKET

Camilla, guldsmed

Guldsmide för mig är något helt fantastiskt, att vi än idag ofta använder samma tekniker som använts i tusentals år är så himla fascinerande. Vi kan laga och tillverka kära ägodelar som kan gå i arv i generationer, vi utför arbeten som för andra kan framstå som omöjliga och förverkligar drömmar. För att citera min mäster, “Ingenting är omöjligt för gud och en guldsmed”.”

 

Tusen tack Camilla för att du lagade kedjan, jag kommer gärna tillbaka. Värdesätter din professionalism, engagemang och vilja att hjälpa. Hög nivå på kundservice och bemötande.

Rekommenderar ett besök:

Läs mer:  J S Guldsmide

Kontakt. JS Guldsmide | Guldsmed i Göteborg

Frågor? Välkommen hör av dig, hjälper dig gärna.

Hälsningar,

Elisabeth

Kontakt

 

Dela gärna: