SIBA Järnbrott, löste problemet med vilja, glädje och servicekänsla!

Bestämt mig för att installera min skrivare och placerar installations CD´n i portabla spelaren. Något händer för jag kan vare sig spela skivan eller öppna luckan för att se vad som är fel. Typiskt, jag som skulle skriva ut nu…

Går till SIBA Järnbrott och får hjälp av Casper och Emil. De använder sin servicekänsla, kreativitet, tålamod och till slut får vi ut skivan. Skam den som ger sig. Jag går hem glad över en ny spelare och installationsskivan i fodral, trots att produkten var fel från början. Det personliga mötet påverkade känslan efter reklamationen.

Rätt attityd, vände kundklagomål till framgång genom att lyssna – samspela – agera.

Nu ska jag bara hitta tid att installera…

Ett varmt tack Casper och Emil för ert engagemang att hjälpa mig.

Passar på att säga att Casper var involverad när jag köpte datorn. Förtjänar extra beröm för sin professionalism,  engagemang och envishet för att hjälpa kunden, har inställningen: ”huvudsaken att du blir nöjd!”

 

Dela gärna:

Kommentera